Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Vedenjakajalle

Sydämellisesti tervetuloa Vedenjakajalla-blogini seuraan.

Arvatenkin moni teistä tuntee minut edellisestä Ihmistä Etsimässä -blogistani, jota kirjoitin yli 400 tekstin ja neljän vuoden ajan maaliskuusta 2019 alkaen. Monilla teistä on myös linkkejä minuun joko henkilökohtaisesti, yhteisten ystävien ja tuttavien kautta tai tietyistä (pääosin henkisistä) piireistä, joista lähes kaikki ovat jo nyt kohdallani historiaa.

Ja sitten olette te, rakkaat pahaa aavistamattomat ensikertalaiset untuvikkoni, jotka ette ole ikikuunapäivänä kuulleet tai lukeneet sanaakaan Ihmistä Etsimässä -blogista ja olette jostain syystä eksyneet ensimmäistä kertaa paikalle. Oli miten oli, olette jokainen samaan tapaan sydämellisesti tervetulleitaVedenjakajalle kanssani.

Mikä on Vedenjakajalla -blogi ja mistä se kertoo?

Vedenjakajalla tulee olemaan osittain samoihin asioihin pureutuva kuin mitä Ihmistä Etsimässä oli, se pohjaa kirjoittajansa historian kautta osaltaan menneeseen ja toisaalta paljon myös jokapäiväisen elämän kokemuksiin. Se on niin sisäisen kuin ulkoisenkin maailman huomiointia miesnäkökulmasta, havaintoja, ihmettelyjä ja luonnollisesti väliin suoraa, rehtiä suomalaista kirosana-arsenaaliakin. Elämän kaunista puolta, mutta toisaalta myös sen haasteita ja niiden kanssa painimista milloin paremmalla, milloin huonommalla menestyksellä.

Haluan osoittaa ennen kaikkea itselleni sen, että kehityn koko ajan kirjoittajana ja että oma ajatuksellinen, kielellinen ja tunteellinen ilmaisuni muovautuvat siinä samassa. Tuosta voin kuitenkin tarjota teille ainoastaan perävalotakuun, blogi kun peilaa aikojen kuluessa automaagisesti kirjoittajaa ja hänen sisäistä maailmaansa. Ainoastaan tulevaisuus tulee todentamaan sen, miten tavoitteissani onnistun.

Blogikirjoitukset eivät ole toisaalta minulle ”kivitauluja”, vaan omalla omituisella tavallaan eläviä organismeja, jotka muuttuvat ja hakevat muotoaan näppäimistölläni päivästä toiseen ja kirjoituksesta toiseen. Osa teksteistä muovautuu aikojen kuluessa, osa ei, mutta niiden perusta, totuus ja sanoma säilyvät.

Tulen myös tulevaisuudessa pitämään kotisivullani (https://vedenjakajalla.fi) esillä nyt jo päättämääni Ihmistä Etsimässä -blogiani (https://ihmistaetsimassa.com), olihan se kuitenkin neljän vuoden ajan todella suuri osa elämääni, paitsi kirjoittamisen näkökulmasta sen käytännöllisessä ja luovassa muodossa, myös elämänkokemusteni ja tunne-elämäni tapahtumien läpikampaamisen puolesta. Ne vuodet tapahtumineen ja niiden vuosien aikana saatuine, osin katkerineenkin oppeineen eivät katoa mihinkään.

Blogini etusivun ylävalikosta löydätte linkit Ihmistä Etsimässä -blogiin eri somekanavissa ja myös Vedenjakajalla -kirjoituksistani tulette aika-ajoin löytämään linkkejä eri IE-kirjoituksiini.

Tuo entiseen nojailuni ei ole kuitenkaan itsetarkoitus, eli tarkoituksenani ei ole missään suhteessa patsastella tai yrittää päteä vanhoilla kirjoituksillani. Ne ovat ainoastaan kuljettamassa, tukemassa ja pohjustamassa Vedenjakajalla -kirjoitusteni viestiä ja antamassa laajempaa kuvaa kokonaisuudesta minun näkökulmastani silloin kun koen sitä tarvittavan.

Sydämellinen kiitos kaikille teille jotka olette jo mukana, tervetuloa myös teille, jotka olette juuri tulleet mukaan seuraamaan ja etenkin teille, jotka tämän kirjoitukseni nähtyänne harkitsette mukaantuloa. Voisitte viettää aikaanne niin paljon huonomminkin, joten tehkää omaa itseänne ajatellen se paras mahdollinen ratkaisu – liittykää mukaan. Lopullinen päätös on teidän.

Kiitos huomiostanne – tästä on hyvä jatkaa.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Quang Le / Pixabay

Vedenjakajalla Facebook: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagram: https://instagram.com/vedenjakajalla