Siirry suoraan sisältöön

Summa summarum

Maaliskuun 31. päivä vuonna 2019 näki Ihmistä Etsimässä -blogin syntymän, maaliskuun viimeinen päivä vuonna 2023 sai todistaa blogini viimeistä hengenvetoa, sen viimeisen kirjoituksen ilmestymistä. Summa summarum, blogini aika kesti päivälleen neljä vuotta.

Vuosia suunnitelmissa ja tavoitteena ollut aikuisen miehen elämän, ihmissuhteiden ja tunteiden julkinen peilikuvaharjoitus otti ensimmäiset askeleensa vuonna 2019 ja ennen kuin huomasinkaan, oltiin tekstien lukumäärässä jo sadan paremmalla puolella. Blogini kertoi minulle itsestäni, siinä missä myös koko maailmalle minusta.

Noihin vuosiin sisältyi elämässäni paljon, myös henkisen tieni päättyminen ja ennen kaikkea sen ymmärtäminen, että petturuus on petturuutta ja selkäänpuukottaminen selkäänpuukottamista, oli petturi sitten korkeampi voima tai ihminen. Monien ilkeiden ja välinpitämättömien ”ihmisen tapaisten tuotteiden” kohdalla tuon ymmärrän (vaikken hyväksykään), korkeimman kohdalla en, sillä en pysty parhaalla tahdollanikaan ymmärtämään sitä, miksi täydellisyys haluaisi kurittaa ja kiusata omia luomuksiaan. Ehkä täydellisyys on ainoa joka näkee ja ymmärtää oman epätäydellisyytensä ja kurittaa meitä siksi, että me ihmiset olemme sille täysin sokeita. End of philosophy rant.

Luulen kaikkien johonkin jumaluuteen, korkeimpaan, henkiseen suuntaan, uskontoon tai esimerkiksi poliittiseen suuntaukseen sydämessään pettyvän käyvän läpi saman tien. Se asia, joka tuki ja kantoi vuosikaudet, se heimo jonka luulit olevan omiasi hylkäsi sinut ja katosi elämästäsi muutamia äärimmäisen harvoja ihmisiä lukuunottamatta. Se on kova koulu, joka jättää ihmisen sydämeen aina tyhjän tilan. Kun et kuulu joukkoon.

Mutta palataan takaisin kirjoittamiseeni. IE-blogini kirjoitukset keräsivät neljän elinvuotensa aikana noin 25 000 lukukertaa. Monelle ammattibloggarille tuo on varmaankin lukumäärällisesti aivan naurettavaa amatööriyttä ja pahaista harrastelua, itse arvostan kuitenkin sydämestäni jokaista lukijaa ja heidän jokaista lukukertaansa.

Sydämellinen kiitos teille kaikille reaalimaailman ystävilleni jotka tulitte, olette ja jäitte. Ei minulla ole tarpeeksi kauniita ja vaikuttavia sanoja kiittääkseni teitä kaikesta siitä hyvästä mitä minulle tuotte ja kuinka paljon minulle merkitsette. Tietäkää kuitenkin, että kuljette aina mukanani ja se on aidointa ja puhtainta, mitä voin sydämestäni teille tarjota.

Ja sitten olette te, niin monet hiljaiset kasvottomat jotka olette käyneet kaikkina näinä vuosina lukemassa minua, tutkimassa elämääni ja kokemusteni blogi-ihooni pakottamia tekstitatuointeja. Elämän eri tapahtumien, ilon ja surun, rakkauden ja kuoleman leimoja. Kiitän kaikkia teitä vierailuistanne ja toivotan tervetulleeksi vastakin.

Tiemme jatkuu nyt Vedenjakajalla,

IE

Kuva: ulleo / Pixabay

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla