Siirry suoraan sisältöön

Blogien hautausmaa

Lieneekö jossakin internetin raukoilla rajoilla blogien hautausmaa, jonne puhkikalutut, läpijauhetut, maailman ja lukijoiden unohtamat blogit raahautuvat kuolemaan elefanttivanhusten tavoin? Ehkä, vaikka itse olen tuossa asiassa vain ja ainoastaan huhujen ja kuulopuheiden varassa.

Blogeista puhuttaessa itselleni on ollut yllätys, että aikaisemman Ihmistä Etsimässä -blogini tietyt tekstit löytävät vieläkin uusia lukijoita, vaikka en ole kirjoittanut blogiini mitään uutta enää kuukausiin. Voisi nimittäin olettaa, että blogini olisi vähän kerrassaan hautautunut kaikkien muiden blogien hautausmaan asukkien mukana liudentuen vähän kerrassaan täydelliseen olemattomuuteen.

Jotakin kautta tulen kuitenkin vieläkin huomioiduksi ja luetuksi. Yhtäältä kyse on varmaankin googlen kultaisesta kosketuksesta, toisaalta ehkä joku muistaa tai törmää minuun myös Blogit.fi -sivun kautta. Tuossa on ainakin kaksi asiaa, joilla voi olla tilanteeseen oma vaikutuksensa.

Ja ehkä on toisaalta niinkin, että suuren tekstimassan joukossa on kuin onkin myös hyviä ja puhuttelevia tekstejä. Paitsi että itselläni on luonnollisesti aikamoinen määrä lukkarinrakkautta omiin tekeleisiini, olen toisaalta kuitenkin itse niiden isänä myös omien aikaansaannosteni suurin kriitikko. Harvojen ja valittujen tekstien kohdalla vaaka on kuitenkin itselläni selvästi enemmän plussan puolella.

Monet vuosien aikana luomani tekstit ovat kuvanneet itseäni ja omaa elämääni, sen ihmisiä ja todellisia tapahtumia. Monelle aikaansaannokseni ovat ehkä olleet pelkkää tekstikikkailua vailla sen syvempää sisältöä, mutta kuten niin monessa tapauksessa ”ne jotka tietää, tietää…” Monimerkityksisissä ja monitulkintaisissa teksteissä ja kielikuvissa kun on ollut usein enemmän totuutta kuin moni teistä uskookaan.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten lukijamääräni tulevat muuttumaan kunhan saan myös Vedenjakajalla -blogini mukaan Blogit.fi -listalle.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Pexels / Pixabay

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla