Siirry suoraan sisältöön

Vuoden ensimmäinen

Tässäpä teille arvon lukijani lohikäärmeen vuoden 2024 ensimmäinen tekstini. Muutama sananen vahvistaakseni, että olen vieläkin mukana blogimaailmassa vaikkei minusta ole aikoihin mitään kuulunutkaan.

En muista elämästäni ainoatakaan aiempaa ajanjaksoa, jolloin kirjoittaminen olisi ollut niin haastavaa kuin nyt. Olen varma, että kyse on suurimmalta osin Ihmistä Etsimässä-blogissani Ilon päivä elokuussa 2022 kuvailemastani omaehtoisesta sydänleikkauksesta, joka on vihdoinkin onnistunut. Lukekoon ja uskokoon ken haluaa, tahtoo ja uskaltaa.

Sydänlobotomiani näyttää siis onnistuneen potilaan jäädessä henkiin, hallelujaa ja ”sori siitä” (erästä nykyistä presidenttiehdokastamme enemmän tai vähemmän luovasti lainaten). Karavaani kulkee ja koirat haukkuu kissojen räyhärääkymisen säestyksellä, vaikken tosin niitä enää kuuntelekaan ja hyvä niin.

Eikä tuossakaan ole vielä kaikki, elämässä on tullut viime aikoina podettua monenlaista muutakin. Asioita, joista ei halua, voi eikä kannata sen tarkemmin puhua. Siinä mielessä edellä käyttämäni ilmaisu podettua on osunut todellakin nappiin.

Tänään on ollut jo ohjelmassa myös vierailu presidentinvaaliuurnille, demokraattinen Suomemme kun antaa meille kaikille mahdollisuuden vaikuttaa. Turhat renkaanpotkija-ehdokkaat ja prosenttiliike-idealistit tositekijöiden rosterista poistettuani, kaikkien vakavasti otettavien ehdokkaiden ajatukset ovat olleet jo pitkään keskenään tärkeimmiltä osin samassa linjassa, joten nyt loppusuoralla omalla kohdallani ratkaisi ehdokkaan persoona.

Minulle on ollut siis jo pitkään selvää ketä äänestän ensimmäisellä kierroksella ja tiedän myös sen ketä äänestän toisen kierroksen kaksintaistelussa. Joka tapauksessa hän on Suomen ja suomalaisten puolella niin hybridihyökkäyksiä kuin muitakin täydellisen pahuuden ja pimeyden ilmentymiä vastaan – siinä mielessä samansieluinen ja -henkinen kuin minäkin. Kiitos siitä.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Vilkasss / Pixabay

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla

Vedenjakajalla-kotisivu: https://vedenjakajalla.fi