Siirry suoraan sisältöön

Ihmisten ilmoille

Tässä sitä nyt sitten ollaan eli palaamassa takaisin ihmisten ilmoille, sanonnan monessakin merkityksessä.

Huomisaamuna on nimittäin taas aika siirtyä sorvin ääreen, taakse on jäänyt kahden viikon miniloma, jonka kohdalla voi aivan aiheellisesti kysyä mitä siitä jäi käteen? Totta puhuen ja suoraan sanoen ei riittävästi. Niin paljon kuin loman tärkeydestä ja sen merkityksellisyydestä jauhetaankin, niin siitä ei puhuta mielestäni läheskään tarpeeksi että loman pitäisi olla oikeasti riittävän pitkä niin, että siihen on aikaa laskeutua ja että siitä ehtii nauttiakin ennen paluuta riveihin hyvissä kehon ja sielun voimissa.

Ja olenhan minä toisaalta palaamassa ihmisten ilmoille toisessakin mielessä eli julkis-virallisemmin, tekemällä paluun Blogit.fi -sivun Ihmissuhteet ja häät -ryhmään.

Vedenjakajalla lisättiin mukaan listalle viime perjantaina, joten tästä eteenpäin alkaa kapuaminen ylöspäin Suomen virallisella blogilistalla. Kaikki tuo tulee luonnollisesti ottamaan hyvän aikaa, joten mitään parin viikon pikaraketointia suoraan listojen kärkeen ei ole tuossa mielessä odotettavissa.

Moni kysymys tämänkertaisessa paluussa on vaatinut aivan omanlaistaan asioiden setvimistä, selvittelyä ja tutkimista. Uuden blogialustan luominen, siinä missä uusien työkalujen ja lisäosien mukaantuonti ja omaksuminen ovat vaatineet ja tulevat luonnollisesti vastedeskin vaatimaan paljon työtä. Kaikki tämä sen lisäksi, että yrittää saada myös kirjoittamispuolen taas kulkemaan – jostain syystä niin aivojen kuin sydämenkin käynnistely, näppäimistön kouluttamisesta puhumattakaan, eivät ole tuossa mielessä olleet tällä kertaa ollenkaan helppoja.

Tulen palaamaan kaikkeen edellä kertomaani tarkemmin tulevissa kirjoituksissani, hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Pexels / Pixabay

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.ocm/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla

Vedenjakajalla-kotisivu: https://vedenjakajalla.fi