Siirry suoraan sisältöön

Onnen lahjat

Tasan ei käy onnen lahjat.

Muissa suhteissa paluuni blogien maailmaan on sujunut suurin piirtein odottamani mukaisesti, ainoita ongelmia ovat aiheuttaneet blogit.fi-sivun uusien blogikirjoitusten lyhyissä esittelyissä toistuvasti näkymättä jäävät artikkelikuvat. Blogialustani ja lähes kaikki sen kilkkeet läpikäyneenä ja/tai uusineena on kiltisti sanottuna ollut suhteellisen frustroivaa joutua katsomaan tyhjää kuvakenttää julkaistusta kirjoituksesta toiseen.

Vaikka tiedän, etten ole tilanteessani yksin (joillakin muillakin näyttää olevan blogit.fi:ssä samanlaisia haasteita), niin ainahan sitä haluaisi keskittyä tyylipuhtaasti pelkkään kirjoittamiseen ilman tekniikkahuolia.

Niin blogit.fi-ohjeista kuin muualtakin netistä olen etsinyt ja myös löytänyt joitakin vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia, suurinta osaa niistä jo aiemmin kokeilleena olen kuitenkin joutunut valitettavasti toteamaan, että ratkaisua ongelmaan ei ole ainakaan vielä (ennen tätä kirjoitusta) löytynyt.

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta, joten viisasten kiven etsiminen jatkuu. Kokeillaan tässä nyt jälleen kerran tämänkin kirjoituksen, uusien asetusten ja viritysten kanssa josko myös nuo penteleen pikkukuvat saisi näkyviin tekstiotteisiin.

You can always hope, right? Not quite… Hope is overrated.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Alexas_Fotos / Pixabay

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla

Vedenjakajalla-kotisivu: https://vedenjakajalla.fi