Siirry suoraan sisältöön

Muodonmuuttaja

Joistakin ihmisistä sanotaan, että he ovat muodonmuuttajia.

He saattavat jopa ylpeillä asialla ”kännissä ja läpällä” aivan julkisesti itsekin, tietäen kuitenkin täydellisen hyvin mitä kaikkea he haluavat tuon omaksumansa, koko ajan muuttuvan roolinsa avulla saavuttaa.

Mutta keitä tai mitä ovat muodonmuuttajat?

Muodonmuuttajat ovat ihmisiä, jotka osaavat toisia ihmisiä manipuloidakseen muokata ulkomuotoaan ja ulkoista olemustaan taitavasti tilanteesta ja äärimmäisyydestä toiseen, toisaalta taas joillakin käytännön elämän toimintatavat, päätökset ja jopa ihmissuhderatkaisut vaihtuvat opportunistisesti eri tilanteiden, ympäristön ja ympärillä olevien ihmisten vaikutuksesta ja heidän mukanaan.

Lopputuloksena olevaan ”täydellisen ihmisen tapaiseen tuotteeseen” on äärettömän helppo tykästyä, ihastua ja jopa rakastuakin, mutta se on vain pintaa, johon ei pysty luottamaan yhdessäkään asiassa tai tilanteessa. Ennemmin tai myöhemmin aika paljastaa heidän todelliset kasvonsa, eivätkä ne ole koskaan kauniit huolimatta siitä kuinka kaunis muodonmuuttaja saattaa ulkoisesti olla.

Nuo kiiltokuvat ja heidän ihmiskameleonttiutensa tulevat kaikkein selvimmin esiin tilanteissa, joissa he joutuvat tekemään elämässään valintoja.

Tällaiselle ihmiselle oman edun ja nautinnon valitseminen aina kenenkään muun edun tai edes yhteisen edun sijasta on todiste omasta arvosta ja koko elämä on pelkkää saamisten ja saavutusten maksimointia. Etenkään sinun etusi ei todellisuudessa merkitse hänelle missään tilanteessa yhtään mitään, ellei se ole linjassa sen kanssa mitä hän itse sattuu juuri sillä hetkellä ja siinä tilanteessa haluamaan.

Kuka tietää millaisia nuo ihmiset todellisuudessa ja pohjimmiltaan ovat tai kaikkein äärimmäisimmissä tapauksissa edes keitä he ovat?

Kuinka moni teistä tuntee omien karvaiden kokemustensa kautta muodonmuuttajan tai ihmiskameleontin ja toisaalta kuinka moni teistä tunnustaa itse olevansa sellainen?

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: Manuchi / Pixabay (muokattu)

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla