Siirry suoraan sisältöön

Ylösnoussut

”Hei, olen täällä taas. Ylösnoussut. Vähän niin kuin Feeniks, tiedättehän?

Täällä taas? Feeniks? Mitä helvettiä se horisee?

Naurettavasti ilmaistu, myönnettäköön, viimeisimmästä tekstistäni kun on vasta reilut puolitoista kuukautta. Tämä siis tiedoksi ennen kaikkea kaikille teille, jotka ette ole huomanneet kirjallista poissaoloani tai toisaalta suhteellista hiljaisuuttani yleensäkään. Hyvät ovat hoksottimenne.

Olen siis jälleen kerran täällä Vedenjakajalla kirjoittamassa teille kaikille. Omilleni, kaikille teille, joita olen elämässäni rakastanut ja tulen aina rakastamaan. Samoin availen sanalliset ukseni kaikille heille, jotka ovat lunastaneet vuosien aikana ilkeydellään tai aktiivisella välinpitämättömyydellään paikkansa vihaamieni ja halveksimieni joukossa sekä toisaalta myös kaikille arvon untuvikoille, jotka eivät ole ennen tätä lukeneet minua tai edes kuulleet minusta. Jokaiseen junaan riittää lähtijöitä.

Ja toden totta, kirjoitan ehdottomasti myös heille, jotka minut kerran Ihmistä Etsimässä -blogistani löydettyään ovat ehtineet unohtaa allekirjoittaneen autuaasti, vältelleet Vedenjakajaakin. Halusta, tarkoituksella, vahingossa, epähuomiossa, ”ilkeiden algoritmien harhauttamana” tai jotain omasta mielestään parempaa elämäänsä löydettyään. Onnittelut bullshit-bingon voittajille.

Nyt kun olen siis jälleen kerran ylösnoussut kirjoittajana kuolleesta kirjaimesta, unohdetuista lauseista, ontuvista ajatelmista, suomen kielen kirkkomaahan lasketuista, sanoihin verhotuista kauniista tunteista ja hyvästijätetyistä muistoista takaisin eläväksi tekstiksi, haastan teidät kaikki lukemaan minua. Arvioimaan, arvostamaan, kyseenalaistamaan tai ihmettelemään aikaansaannoksiani, miksei jopa nousemaan kaikkea kirjoittamaani vastaan. Valinta on jokaisen oma.

Ne seuraavat minua jotka ovat paluutani odottaneet, kaivanneet, toivoneet ja ehkä jopa jotkut niistäkin, jotka ovat sitä pelänneet – syyttä.

Minua, ylösnoussutta.

Vedenjakajalla,

IE

Kuva: IE:n oma tuotos, kotoisin internetin AI-varastosta NightCafe Studio

Vedenjakajalla Facebookissa: https://facebook.com/Vedenjakajalla

Vedenjakajalla Instagramissa: https://instagram.com/vedenjakajalla

Vedenjakajalla-kotisivu: https://vedenjakajalla.fi